Sobre nosaltres

Equip de redacció

· Nil Morato (@nilmoromis)
· Joan Mercadé (@JoanMerca_)
· Abel Ruiz (@abelruib)
· Pau Bonastre (@pau_bonastre)
· Albert Garriga (@albrtgarriga)
· Víctor Chillón (@viktorsson_)
· Marc Pérez (@ksillas_petit)
· Jaime-Ramón Gener (@febregrana)
· Marc Monforte (@boigpelnastic)
· Pep Santos (@PepSantos99)

Biografia

Tot començà l’any 2005, amb l’aparició a la xarxa d’InfoNàstic.com (infonastic.com).
El primer disseny res tenia a veure amb els que coneixem avui en dia, on la interactivitat amb l’usuari i el dinamisme dels portals han agafat el protagonisme.

InfoNàstic.com era un portal amb notícies breus, informació sobre el club i apartats molt bàsics per seguir el dia a dia del conjunt grana.
Aquest primer portal, embrió del futur Nastic.cat, va tancar les seves portes quan el Nàstic va aconseguir l’ascens a Primera Divisió.

Al haver-hi molta oferta informativa sobre el club es va decidir rellançar el portal en forma de fòrums (amb el popular gestor de continguts phpBB).
És així com el 26 de juliol del 2006 va néixer FòrumGrana (forumgrana.com).

Aquests fòrums van anar creixent amb la presència tant d’aficionats granes com d’altres equips. S’hi van registrar prop de 320 usuaris que van participar amb un total de 9.500 missatges.

L’equip va descendir a Segona Divisió i FòrumGrana va cessar les seves activitats el 25 de novembre del 2007, en un moment on hi havia moltes web’s relacionades amb el Nàstic i on l’internauta quedava dividit en diferents portals.

Aproximadament un any després, el 21 de gener del 2008, aquest relleu el va agafar elNàstic.com(elnastic.com), una nova web de caire informatiu que seguia el format de la desapareguda InfoNàstic.com.

A partir d’aquest moment, els mateixos administradors que fem possible l’actual Nastic.cat vam fer evolucionar aquest projecte tant a nivell periodístic com tecnològic.
Havien aparegut nous llenguatges de programació i es va aprofitar per rellançar el portal, passant de pàgines estàtiques en HTML a PHP. També es van afegir fòrums de debat, enquestes i material multimèdia de tot tipus.

I va ser amb la sortida dels dominis .cat que, pràcticament sense voler-ho i per casualitat, vam aconseguir registrar el domini Nastic.cat.

Inmediatament, la imatge corporativa d’elNàstic.com va canviar a Nastic.cat i les visites van començar a augmentar de manera notable, fins a arribar als 150 usuaris únics al dia. Tota una fita en aquells temps.

Inmediatament, la imatge corporativa d’elNàstic.com va canviar a Nastic.cat i les visites van començar a créixer -fins a 150 visitants cada dia-, rellançant un nou disseny més modern i àgil.

El 18 de març del 2016, amb el Nàstic novament a Segona, Nastic.cat torna a irrumpir a la xarxa, aquest cop fent servir el popular gestor de continguts WordPress i nodrint-se d’una àmplia xarxa de redactors.

Evolució en imatges