Museu

El Nàstic ha comptat al llarg de la seva història amb dos museus oberts al públic que han servit per exposar els títols i elements històrics més importants de l’entitat.

Museu de l’Avinguda Catalunya

Història

El 26 d’abril del 2018 el Club Gimnàstic va inaugurar el nou museu, situat en ple centre de la ciutat de Tarragona. Really want to try out the good luck blackjack gratis online spielen. Aquest nou espai substitueix l’antic museu que el club tenia al Nou Estadi, en una sala de l’avantllotja.

Amb l’estrena d’aquest nou espai el club va voler apropar la història grana als ciutadans tarragonins.

Distribució

Només entrar, a la planta baixa, hi trobem la botiga oficial del club tarragoní. Aquesta complementa la que ja existia al Nou Estadi, oberta durant els dies de partit.

El museu es troba a la primera planta, pujant les escales. Només en accedir-hi el visitant s’hi trobarà la bandera del club, una peça de l’any 1927 i que dóna la benvinguda a l’espai.

Un cop dalt s’hi pot observar una part dedicada a l’equip de futbol i l’altra a les diferents seccions que han competit en la història de l’entitat.

Pòsters, samarretes, documents i trofeus són alguns dels objectes que l’aficionat grana podrà observar amb tot detall.

Les parets de l’espai estan decorades amb vinils cronològics, que permeten al visitant fer un repàs cronològic per la història del club, afegint també tots els presidents que han dirigit el club.

Visita virtual 360º

El club va estrenar, el maig del 2021, un nou servei per poder visitar de manera virtual el museu del club des de qualsevol navegador.

Podeu accedir a la visita virtual 360º des d’aquest enllaç.

Ubicació

La Botiga-Museu es troba situada al centre de Tarragona, a l’Avinguda Catalunya nº22-C.

Horaris i preus

El Museu del club està obert de dilluns a divendres de 10h a 14h. L’entrada a l’espai és gratuïta tant per adults com per a nens.