Penyes

El Nàstic ha comptat al llarg dels anys amb diverses penyes. Spend playtime with blackjack online kostenlos spielen En aquest apartat fem un recull de les més destacades, algunes d’elles ja desaparegudes.

Penyes actives

Febre Grana del Baix Penedès

La penya Febre Grana, fundada al Vendrell el 15 de juliol del 2002, és la primera penya creada fora de la ciutat de Tarragona. Formada per una cinquantena de socis residents principalment al Baix i Alt Penedès, està presidida per Jaime-Ramón Gener.

Foto: Jaime-Ramón Gener

Penyes desaparegudes

Nàstic Crew

Fundada l’any 1998, aquesta penya ubicada al Gol Sud va ser la hereva de les antigües penyes d’animació Diables Granes Nois, Skamot Roig i Trojan Nàstic.

Era una penya amb política clarament d’esquerres i independentista, que va ser il·legalitzada pel club l’any 2002 després d’uns incidents en un partit de l’equip a Figueres.

Foto: mdmforos

Ultras Tarraco

Va ser una de les principals penyes d’animació. Fundada l’any 2001, s’ubicava al Gol Nord i la seva història va tenir diverses etapes. Després d’uns anys d’inactivitat va tornar a reaparèixer amb l’ascens de l’equip a Primera Divisió l’any 2006.

Foto: nasticdetarragona.com