Desplaçaments massius

Llagostera (21/06/2014)

La temporada 2013/14 el Nàstic es plantava a la final del play-off després d’haver superat les dues anteriors eliminatòries davant el Racing de Ferrol i el Sestao River. Uncover more info relating to vegas strip blackjack online spielen. El rival a la tercera i darrera eliminatòria va ser el Llagostera, que a l’anada va caure al Nou Estadi per 2-1.

Durant la setmana prèvia a la tornada al municipi gironí hi va haver una autèntica allau de demandes per aconseguir entrades al diminut Municipal de Llagostera, amb capacitat per a 1.400 espectadors.

Finalment, el club gironí només va facilitar 300 entrades als aficionats granes i es va negar a vendre’n als nastiquers que durant la setmana hi anéssin personalment. El club va haver de fer un sorteig entre tots els socis que van apuntar-s’hi.

Lleida (15/04/2006)

El Nàstic visitava el Camp d’Esports de Lleida buscant tres punts d’or per aconseguir el retorn a Primera 56 anys després. El Lleida, per la seva banda, necessitava guanyar per allunyar-se d’un descens que finalment no va poder evitar.

És el desplaçament massiu més important de tota la història grana, amb 6.000 espectadors que van ocupar -literalment- la meitat de l’estadi lleidatà. El Nàstic va acabar imposant-se per 1-2.