El perillós precedent de Roger Brugué que el club vol evitar amb Pedro Martín

El futbolista queda lliure el 30 de juny del 2022

La continuïtat de Pedro Martín al Nou Estadi segueix sent una incògnita. Coneixedors de la situació, el club va oferir-li al davanter malagueny una ampliació fins al 2023 del seu contracte, que per ara finalitza el 30 de juny del 2022.

Malgrat això, el jugador encara no s’ha pronunciat oficialment i l’afició comença a neguitejar-se a falta de menys de vint dies per l’inici del campionat lliguer i després d’haver-se conegut l’oferta de l’Odisha indi per endur-se a l’atacant.

I és que encara és recent el precedent de Roger Brugué. El davanter de Bàscara, que durant aquest estiu ha fitxat pel Levante, es trobava en una situació similar a la de Pedro.

El contracte de Brugué expirava el 30 de juny d’aquest 2021. A falta de menys d’un any per finalitzar la seva vinculació amb el Nàstic, el club també va oferir-li la renovació. El futbolista però, va preferir esperar fins als play-off‘s d’ascens per decidir si seguia o no a Tarragona. Finalment, el Nàstic no va poder aconseguir l’ascens a Segona A i Brugué va posar rumb a València.

Ara es tem que es produeixi una situació similar amb Pedro i que aquest pugui marxar o bé traspassat aquest mateix estiu si algun equip paga la seva clàusula de rescissió o bé a cost zero a partir de la temporada vinent si no s’arriba a un acord per a la seva renovació i l’equip no assoleix l’objectiu de l’ascens a la categoria de plata.

També et pot interessar...

ENVIAR UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Més notícies

P