Progrés a bon ritme en la pretemporada grana

El Nàstic afronta les últimes tres setmanes abans del debut a la lliga

A falta de tres setmanes per començar la lliga, el Nàstic avança en la seva pretemporada a bon ritme. El conjunt de Raül Agné acumula bones sensacions després dels dos triomfs al Nou Estadi davant l’Atlético Levante i el Girona i ja es prepara pels propers amistosos que li resten.

Els grana van estrenar-se en el període de preparació contra el FC Barcelona, en què van caure per 4-0 malgrat oferir una versió ben digna durant molts minuts. L’expulsió de Quintanilla al límit del descans va condicionar la resta del duel disputat a l’estadi Johan Cruyff. Dies abans s’havia cancel·lat l’amistós contra l’Espanyol a petició del conjunt blanc-i-blau.

El partit d’entrenament davant la Pobla de Mafumet (7-1), la setmana següent, va servir per continuar encaixant les peces de l’equip. Dimecres passat, al Nou Estadi i davant l’Atlético Levante, el Nàstic va batre el seu rival per 4-1 amb dianes de Ballesteros, Pedro Martín, Pol Prats i Jannick. Malgrat el gol inicial del filial valencià, els d’Agné van reaccionar amb contundència.

La setmana va culminar amb la victòria d’aquest dissabte davant el Girona al Trofeu Ciutat de Tarragona (2-1). Tot i enfrontar-se a un conjunt de categoria superior, el Nàstic va deixar mostres de les seves idees de joc amb la voluntat d’anar a pel triomf des del principi. La pilota aturada va donar els seus fruits, i Pablo Fernández i Pedro Martín van ser els golejadors d’un equip intens i ambiciós.

Diversos amistosos pendents

La pretemporada no s’atura i, dimecres (19:30h), el Nàstic es desplaçarà a Paterna per enfrontar-se al Valencia CF Mestalla, de Tercera RFEF. El proper dissabte (19h) repetirà visita a Sant Joan Despí, però en aquesta ocasió es veurà les cares amb el Barça B. La setmana següent es disputaran els últims amistosos, entre els quals hi ha confirmat el partit contra la UE Olot (dissabte 21), segons va anunciar el club de la Garrotxa a les xarxes socials.

Amb aquests compromisos, els futbolistes d’Agné seguiran posant-se a to per l’estrena el cap de setmana del 28 i 29 d’agost al camp de l’Atlético Sanluqueño, en el partit que suposarà el debut a Primera RFEF.

També et pot interessar...

ENVIAR UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Més notícies

P