Excel·lents sensacions per convidar a l’optimisme (2-1)

El Nàstic s'emporta un partit molt intens que per moments no semblava amistós

Ja queda menys per l’inici de la lliga; la pretemporada està a prop de finalitzar i els grana han de seguir sumant noves sensacions.

El Nàstic arribava al duel contra el Girona de la millor manera possible després de vèncer per 4-1 al filial del Levante.

El Girona, que enguany lluitarà de nou per pujar a la màxima categoria del futbol espanyol, es presentava a Tarragona amb l’objectiu de provar jugadors de cara l’imminent inici de la Segona Divisió A.

Dos equips que disputen competicions diferents, però que tenen com a prioritat ascendir de categoria. Tant de bo en un futur es pugui veure aquest duel en un partit oficial.

Aquest partit de preparació corresponia al Trofeu Ciutat de Tarragona. El matx entre els dos equips catalans ha arrencat de forma tranquil·la com és habitual en aquesta mena de partits amistosos.

El Girona ha presentat un onze que perfectament podria ser titular a Segona Divisió A. El Nàstic també ha confeccionat una alineació força potent a l’inici amb un intocable Pedro Martín a la punta d’atac.

La primera aproximació del partit ha estat per la banda esquerra del Nàstic on Pablo ha intentat sorprendre el porter del Girona, Juan Carlos, amb un xut creuat. En la següent acció el conjunt entrenat per Agné ho ha tornat a intentar sense massa èxit, però generant molt bones sensacions de perill.

Al minut 11 de la primera meitat en una molt bona jugada conjunta, Pablo ha fallat tot just davant el porter del Girona. Les arrencades de Buyla han fet patir molt la defensa del Girona.

El mateix Pablo ha tingut de nou el gol molt a prop gràcies a una excel·lent jugada amb Robert. Pablo Fernández ha rematat d’esperó una centrada del seu company que ha fet estirar Juan Carlos per evitar el primer gol grana.

El primer quart d’hora de partit ha estat dominat per un Nàstic que li ha plantat cara al Girona. Al minut 27 Pedro Martín ha intentat avançar-se al marcador amb una rematada que ha fregat el pal de Juan Carlos.

Un parell de minuts després Gumbau ha xutat des de la frontal de l’àrea sense massa perill. Aquesta ha estat una de les aproximacions més perilloses del Girona en el primer tram de partit.

A partir d’aquí el conjunt de la Costa Brava s’ha crescut una mica i Aleix Garcia ho ha intentat amb un potent xut que ha aturat sense problemes Manu García.

En línies generals el Nàstic ha estat superior a un Girona que no s’ha acabat de trobar. El conjunt entrenat per Agné ha fet les coses molt bé durant els primers 45 minuts, tant en defensa com en atac.

Albarrán i Fullana han estat els dos primers canvis del Nàstic per a l’inici de la segona meitat. Tot just començar la segona part del partit Stuani ha aprofitat una pilota morta per fer el primer gol del matx.

Malgrat aquest gol del davanter uruguaià, el Nàstic ha seguit igual que en la primera meitat generant moltes jugades de perill.

El conjunt entrenat per Agné en cap moment ha abaixat els braços i així ho ha agraït l’afició present al Nou Estadi de Tarragona.

Per moments el partit no semblava un amistós a causa de la intensitat que han demostrat els dos equips.

Pablo Férnandez, probablement el millor jugador del partit, ha empatat el matx amb un bon remat de cap dins l’àrea després d’una jugada rocambolesca on el Nàstic ha intentat fins a tres cops xutar a porta.

El jugador grana ha posat l’1-1 al marcador al minut 57. El fitxatge del Nàstic ha demostrat moltes condicions per ser titular.

El gol de Pablo ha fet més fort el Nàstic, que no s’ha conformat en cap moment amb l’empat i ha anat pel segon gol. Abans de l’inici del matx els jugadors ja sabien que en cas d’empat el partit s’aniria a penals, d’aquí l’alta competitivitat del partit.

Gonzi, que ha entrat en la segona meitat, ha volat per aturar una rematada que per sort pel Nàstic ha sortit desviada a córner.

La segona meitat ha estat molt més intensa que la primera on els dos conjunts han buscat molt més la porteria rival. Tot i el gol d’Stuani, el Nàstic ha sabut refer-se molt bé amb l’empat de Pablo.

El partit s’ha escalfat massa per ser un amistós. Moltes faltes per part del Girona sumades a les protestes pròpies d’un partit de lliga decisiu, i no pas d’un amistós.

Quan el partit estava a punt d’arribar al minut 80 Pedro Martín ha marcat un molt bon gol que ha culminat la remuntada del Nàstic. El ‘9’ grana ha rematat una centrada dins l’àrea que ha acabat dins la xarxa.

La celebració de l’equip després d’aquest gol demostra l’enorme intensitat del matx tot i ser un partit de pretemporada.

Acabada la celebració del gol, Pedro ha estat substituït rebent una enorme ovació del Nou Estadi. El Trofeu Ciutat de Tarragona ha acabat amb aquest 2-1 favorable al Nàstic, que ha aixecat la copa amb molt d’entusiasme.

Excel·lents sensacions que ha deixat l’equip grana en aquest partit contra un equip d’una categoria superior, que no ha estat capaç de fer mal al Nàstic. També s’ha de dir que els visitants no han fet cap canvi durant el partit.

També et pot interessar...

ENVIAR UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Més notícies

P