Cinc clubs encara no s’han inscrit a la Primera RFEF

L'aval econòmic, necessari per participar a la competició, s'està convertint en el principal escull pels equips

La Primera RFEF encara no compta amb tots els equips inscrits. La nova categoria de bronze del futbol espanyol ha concedit un termini de cinc dies a cinc dels quaranta clubs que encara estan pendents de formalitzar la seva inscripció.

Es tracta del Calahorra, el Rayo Majadahonda, l’Alcoyano, el Real Unión i l’Extremadura. Cap d’ells no ha complert els requisits que la Federació demanava a l’hora d’inscriure’s a la nova categoria, sent un dels principals problemes l’aval econòmic que l’ens de Luis Rubiales exigeix per participar a la Primera RFEF.

Foto: Twitter

L’Extremadura ja tindria substitut

El periodista grana Enric Pujol ha anat més enllà i ja ha parlat de l’equip que podria substituir la plaça de l’Extremadura: es tracta del Numancia, equip que actualment forma part del grup 3 de la Segona RFEF.

També et pot interessar...

ENVIAR UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Més notícies

P