L’Odisha de la Superlliga índia s’interessa en Pedro Martín

L'UCAM Murcia també ha mostrat interès pel malagueny

Sembla que el futbolista grana de moda és Pedro Martín. Si a principis del mercat era l’UCAM Murcia qui va trucar al Nàstic preguntant per la situació de Pedro, ara, segons informa el periodista Ángel García, l’Odisha de la Superlliga índia també ho hauria fet.

Pel que sembla, Pedro tindria una oferta important, econòmicament parlant, per deixar Tarragona i jugar a l’Índia, un camí que ja va recórrer fa unes temporades Marcos de la Espada. Encara que a nivell econòmic seria un gran salt, en l’àmbit esportiu, els reptes que li ofereix el Nàstic a la nova Primera RFEF no tenen punt de comparació amb els que pot tenir a la Superlliga índia.

El davanter està content de formar part del Nàstic i té ganes d’assolir l’ascens a Segona Divisió A amb els tarragonis, i des del club pensen que aquesta pot ser la temporada en la qual Pedro s’aproximi als números que va aconseguir amb el Lleida Esportiu, ja que jugarà en punta d’atac acompanyat per un altre home.

També et pot interessar...

1 COMENTARI

  1. Ostres! Espero que no se l’emporti cap dels dos equips. Especialment el murcià que és rival directe. Tinc ganes de poder veure el Pedro jugant de davanter pur i no a la banda. Crec que amb ell, Fran i Édgar podem fer una quantitat de gols molt acceptable

    1
    0

ENVIAR UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Més notícies

P