Els tres juvenils ja entrenen amb el primer equip

Aquesta setmana han començat a exercitar-se amb el primer equip tres prometedors jugadors provinents del Juvenil A que la temporada passada va finalitzar campió del seu grup de Divisió d’Honor en la primera fase de la lliga.

Óscar Romero, Kim Lorca i Marc Montalvo han estat els escollits per fer la pretemporada amb el Nàstic i, qui sap, si per entrar en dinàmica del primer equip al llarg de la lliga.

Romero arriba després de ser el màxim golejador a Divisió d’Honor la temporada passada, mentre que Lorca i Montalvo també van ser peces molt importants en l’equip que va començar dirigint Dani Vidal i va acabar fent-ho Felip Ortiz, per l’ascens de Vidal a la Pobla de Mafumet.

Ara, després que els tres juvenils hagin complert amb la quarantena obligada en ser positius o contacte estret d’un positiu de Covid-19, els tres futbolistes s’han posat a les ordres de Raül Agné i s’han retrobat amb Dani Vidal.

També et pot interessar...

ENVIAR UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Més notícies

P