2.000 socis ja tenen el seu carnet per la temporada 2021-22

El club es va fixar la xifra de 6.000 abonats com a objectiu

Fa tres setmanes que el Nàstic va anunciar la campanya d’abonaments per a la temporada 2021-22 en la qual els tarragonins competiran en una nova categoria, la Primera RFEF, que s’assimila més a la Segona Divisió A que no pas a la Segona B amb rivals d’arreu de l’Estat.

En aquestes primeres tres setmanes ja han renovat o s’han donat d’alta fins a 2.000 socis i queda menys per arribar a la fita dels 6.000 que s’han marcat des del club perquè l’estadi faci goig (quan les restriccions sanitàries ho permetin) i per donar un petit impuls econòmic a una entitat que, com més temps passa fora del futbol professional, més pateix.

També et pot interessar...

ENVIAR UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Més notícies

P