El central Aythami Artiles, vuitè reforç en el que va d’estiu

El futbolista canari s'incorpora després de finalitzar el seu contracte amb l'equip groc

El Nàstic va anunciar aquest passat dijous la incorporació, de manera oficial, del defensa Aythami Artiles, que arriba a Tarragona procedent del Las Palmas després d’haver finalitzat el seu contracte amb el conjunt illenc.

Aquest central canari de 35 anys és tot un veterà a la categoria de plata del futbol espanyol.

Es va formar a les categories inferiors del conjunt groc, i després de fer el salt al primer equip va marxar traspassat al Deportivo de La Coruña. Posteriorment va incorporar-se al Xerez, passant novament pel Deportivo. D’allà va tornar al seu club d’origen, i finalment va defensar la samarreta del Córdoba.

Durant la temporada 2017/18 va compartir l’eix de la defensa amb un altre jugador grana, Álex Quintanilla. Aquell any el Córdoba va aconseguir la salvació després d’una remuntada espectacular, guanyant 10 dels darrers 15 partits de lliga.

Des de la temporada 2004/05, quan va debutar amb el primer equip del Las Palmas, Aythami ha disputat un total de 36.801 minuts en competició oficial, jugant 410 partits com a titular i anotant un total de 31 gols.

També et pot interessar...

ENVIAR UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Més notícies

P