Primera derrota de Raül Agné (4-0)

La expulsió amb vermella directa de Quintanilla condiciona la segona meitat dels tarragonins

El Nàstic de Raül Agné s’ha estrenat en partit amistós contra el FC Barcelona en un partit força discret per part dels tarragonins entre els quals ha destacat Manu García amb grans aturades. El duel ha quedat condicionat a la primera meitat amb l’expulsió d’Álex Quintanilla i Rei Manaj ha sigut  l’encarregat de posar l’1 a 0 en el marcador amb un bon gol a la segona meitat i en els últims cinc minuts van arribar tres gols més.

El primer onze de Raül Agné ha sigut el format per Manu García a la porteria, Pol Domingo, Marc Trilles, Álex Quintanilla i Joan Oriol en defensa, Ribelles i Fullana al mig del camp, Karim i Pedro del Campo a les bandes i Pol Prats i Edgar Hernández en punta. La primera part ha estat discreta per part Nàstic que ha estat replegat en camp propi per intentar sortir al contraatac. En el primer temps va ser el Barça qui ha portat el pes del joc i qui ha gaudit d’ocasions de gol. Les dues més clares han anat a càrrec de Sergi Roberto després de dues centrades des de la banda esquerra. La primera l’ha rematat amb la cama i ha obligat a Manu García a estirar-se al màxim per evitar que entrés a porteria. La segona, també després d’una centrada des de l’esquerra, ha estat un remat de cap molt escorat al pal dret del porter grana que, novament, ha evitat el gol amb una gran estirada.

Foto: Gimnàstic de Tarragona

Després d’aquestes dues ocasions, l’àrbitre ha donat temps als jugadors per refrescar-se i un cop superada la pausa, s’ha accelerat el partit. Una mala passada enrere ha obligat a Quintanilla a fer una falta a la frontal de l’àrea i el col·legiat no ha dubtat en mostrar-li la targeta vermella. Amb un home menys, el Nàstic va patir encara més atacs del conjunt blaugrana, però tots acabaven a les mans de Manu Garcia, que va mostrar-se molt segur en totes les intervencions i amb grans aturades. Amb el 0-0 al marcador i sense cap xut del Nàstic es va arribar a la segona meitat.

Com és habitual en els partits de preparació, la segona meitat ha començat amb canvis per part de tots dos conjunts. En el cas del Nàstic els únics que s’han mantingut sobre el terreny de joc han estat Marc Trilles i Joan Oriol, que ha completat els 90 minuts de l’enfrontament. A la porteria ha entrat Gonzi, en defensa Caro i Ivan de la Peña han acompanyat a Marc Trilles i Joan Oriol. Les bandes les han ocupat Pol Ballesteros i Fran Carbia, el mig del camp Sanz i Bonilla han entrat per Ribelles i Fullana i Pablo Fernández ha jugat com a únic davanter. Precisament ell ha estat el que ha realitzat el primer xut a porta dels tarragonins, un xut fluix a les mans d’Iñaki Peña.

Foto: Nàstic

El primer gol del partit ha arribat amb una bona acció individual de Rei Manaj dins l’àrea que ha aconseguit desfer-se d’Ivan de la Peña i afusellar a Gonzi pel primer pal amb un xut potent que ha tocat al travesser abans d’entrar al fons de la porteria. Amb l’1-0 ha continuat el domini blaugrana i Carbia i Bonilla, que havien entrat en aquesta segona meitat han hagut de retirar-se abans de temps per molèsties musculars. En el seu lloc han entrat Pedro Martín i Jordi Avilés. En el tram final de la segona meitat ha arribat la desfeta grana, primer amb un xut des de la frontal de Collado que ha tocat en Ivan de la Peña i ha canviat la trajectòria sense que Gonzi pogués fer res per aturar l’esfèrica. Instants després de la segona diana, Manaj ha rematat una centrada amb el pit a plaer, ja que Gonzi venia del primer pal i ha deixat la porteria pràcticament buida. El quart i últim gol del partit l’ha anotat Manaj, fent un hat-trick, des dels onze metres. Caro ha entrat massa dur dins l’àrea i l’àrbitre ha indicat la pena màxima.

Amb el 4-0 s’ha arribat al final del partit. Un partit que, més enllà del resultat, deixa preocupada a l’afició tarragonina per la imatge que ha donat l’equip sobre el terreny de joc on sembla que encara ha de trobar el seu estil en tasques ofensives. La pròxima prova arribarà el 7 d’agost contra el Girona al Nou Estadi.

També et pot interessar...

3 COMENTARIS

 1. A la segona part el Barça ha tret el Barça B. El Nàstic amb un menys ha jugat en inferioritat, però malgrat aquest fet és greu que un Barça B et clavi 4 golsen 45m. i el que és pitjor, no mantinguem la pilota per fer tres passades seguides, no connectem ni una vegada amb el puntes, i ens destacant la defensa en dues passades. Si tenim aquest nivell contra el Barça B, el Girona ens en pot fotre un sac. Crec que l’equip pot donar molt més

  1
  0
 2. ens l’han ben fotut amb el Raül Agné de déu. qui es pensi que aquest tio millorarà a Seligrat va ben arreglat. no trenem dos passes seguits i seguim jugant al balonazo. l’expulsió de quinta és molt rigorosa pero tot-hi aixi no pots deixar que el barça b, que jugara a la mateixa lliga que naltros, ens en foti quatre en 30 minuts. molt han de canviar les coses pq el girona no ens en foti un carro. un altre any a patir…

  1
  0
 3. He parlat sense saber. No vaig veure la 1a part. Ara l’he vist i he de reconèixer que el nivell va ser força millor que a la segona. L’expulsió va marcar molt el nivell de l’equip, junt amb els canvis de jugadors de la Pobla que van provocar deasajustos a l’equip

  0
  0

ENVIAR UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Més notícies

P