Jannick Buyla i Pedro Martín s’incorporen als entrenaments

Havien estat aïllats per coronavirus

La tercera setmana de la pretemporada del Nàstic ha començat amb la incorporació de Jannick Buyla i Pedro Martín, que fins aquest passat dilluns no van poder exercitar-se amb els seus companys, ja que han hagut de confinar-se pel Covid-19.

Així doncs, Agné va poder veure per fi sobre la gespa del Nou Estadi dos futbolistes que encara no havia pogut observar fins al moment. Amb tot, sembla difícil que els dos jugadors comptin amb minuts de cara al partit de dimecres contra el Barça, ja que només farà dos dies que estan entrenant amb la resta de companys, els quals han començat avui la tercera setmana.

Ara encara falta perquè s’incorporin als entrenaments els tres juvenils, Cheikh i Carlos Albarrán, que es troben en la recta final del seu confinament, també per Covid-19. De fet, en el cas de Cheikh i Albarrán és probable que aquesta setmana també s’incorporin amb el grup.

Foto: Nàstic

També et pot interessar...

ENVIAR UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Més notícies

P