La situació actual de la plantilla: 18 de 18 fitxes sèniors ocupades

Encara queda disponible una fitxa de jugador sub-23

El Nàstic té l’equip pràcticament complet quan encara resta més d’un mes per iniciar la temporada de manera oficial i per tancar el mercat de fitxatges. Amb tot, encara falta per arribar un central, segons el full de ruta que té establert el club, i no es descarta que pugui arribar algun altre jugador, en cas de ser un fitxatge important a un molt bon preu.

Ara bé, la situació actual de la plantilla és de 18 jugadors majors de 23 anys, és a dir, ocupant totes les fitxes permeses, i de sis futbolistes sub-23, on encara n’hi ha una de disponible.

Porters

A la porteria hi ha Manu García i Gonzi, majors de 23 anys, i, de moment, Cheikh, sub-23. El fet de tenir tres porters al primer equip permet que el club pugui tenir 18 fitxes sèniors.

Defenses

En la defensa hi ha cinc futbolistes majors de 23 anys, que són Carlos Albarrán, Marc Trilles, Álex Quintanilla, Joan Oriol i Javi Bonilla, i un sub-23, Pol Domingo.

Migcampistes

Al mig del camp es troben quatre jugadors amb fitxa sènior que són Javier Ribelles, Francesc Fullana, Jannick Buyla i Pedro del Campo, i un sub-23, Óscar Sanz.

Bandes

En aquesta posició hi ha tres futbolites majors de 23 anys que són Fran Carbia, Pol Ballesteros i Robert Simón, i dos sub-23: Karim i Pol Prats.

Davanters

Finalment, en la punta d’atac els quatre futbolistes que lluitaran per ser titulars són majors de 23 anys: Pedro Martín, Andrei Lupu, Pablo Fernández i Edgar Hernández.

Així doncs, ara mateix hi ha un total de 18 futbolistes majors de 23 anys i sis amb fitxa sub-23. Fet que deixa una única vacant a l’equip i per a un jugador que tingui menys de 23 anys. Això fa que, si el club decideix fitxar un futboliste més gran d’aquesta edat, haurà de donar-ne sortida a un altre.

A banda, si al final es decideix busca una cessió a Cheikh, com en aquesta darrera temporada on ha estat cedit al filial del Real Oviedo, s’haurà de donar dorsal del primer equip a Dani Parra, per seguir tenint tres porters i, per tant, 18 fitxes, o bé s’haurà de donar la baixa a un dels futbolistes que tenen fitxa sènior.

També et pot interessar...

ENVIAR UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Més notícies

P