La bandera del Nàstic torna a aparèixer al Tour de France

Les càmeres de Televisió Espanyola van captar el moment durant la 17ª etapa

Els aficionats granes que també siguin apassionats al ciclisme estan d’enhorabona, ja que durant aquests dies es celebra el Tour de France, una de les competicions ciclistes més importants d’Europa i que travessa, durant tres setmanes, la geografia francesa.

Precisament, en la 17ª etapa d’aquesta competició que va tenir lloc el passat dimecres entre les poblacions de Muret i Saint-Lary, les càmeres de RTVE que retransmetien en directe l’esdeveniment van captar una bandera del Nàstic entre els aficionats que esperaven el pas dels ciclistes.

Foto: Twitter

També et pot interessar...

1 COMENTARI

  1. No és casualitat perquè cada any i fan décadas siguin el Tour de France ,als Pirineus ,vaig ser corredor ciclista tot lligat amb el Nàstic el club de la meva ciutat ..fins a proper any i tot aren

    0
    0

ENVIAR UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Més notícies

P