Grana, blau i la bandera de Tarragona: així són les noves equipacions

La marca Umbro manté una línia senzilla i clara a la nova indumentària

El Gimnàstic de Tarragona va presentar aquest passat dimecres, al Castell de Tamarit, les noves samarretes per a la temporada 2021/22. La primera indumentària, com no podia ser d’altra manera, és de color grana i tindrà matisos blancs com ara el coll, les mànigues o el lateral. Els pantalons són de color blanc amb una franja grana.

Pel que fa a la segona equipació, aquesta és tota blava amb els mateixos detalls en blanc que la primera equipació. Els pantalons també són blaus amb una franja blanca. A banda dels patrocinadors, les dues samarretes, tant la de local com la de visitant, tenen en comú la bandera de Tarragona difuminada a les mànigues.

Els quatre futbolistes encarregats d’exhibir les indumentàries van ser Pol Domingo i Edgar Hernández amb la grana, i Javier Ribelles i Álex Quintanilla amb la blava.

També et pot interessar...

ENVIAR UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Més notícies

P