“Toca Nàstic”: tots els detalls de la campanya d’abonaments 2021/22

Enguany també es podran realitzar els tràmits d'alta i renovació de manera virtual

El club va presentar aquest passat dijous la nova campanya d’abonaments de la propera temporada. Sota el lema “Toca Nàstic”, l’entitat grana vol assolir els 6.000 socis, una xifra similar a la de l’any passat malgrat la prohibició d’accés que hi va haver als estadis pel coronavirus.

D’entrada, el club ja ha anunciat que regalarà sis entrades a cada soci que renovi, corresponents als sis partits de lliga de la temporada 2019/20 que s’havien de disputar al Nou Estadi i que la pandèmia va obligar a suspendre.

Aquells que no desitgin renovar també podran bescanviar l’import total de l’abonament de qualsevol de les dues últimes temporades per entrades de la primera volta del campionat.

Els preus de renovació són de 200€ a Tribuna, 120€ a Preferent, 80€ als gols i 60€ a la grada d’animació del Gol Nord. Pel que fa a les noves altes, aquestes veuen incrementat el seu preu: 300€ a Tribuna, 200€ a Preferent, 150€ als gols i 70€ a la grada d’animació.

Les entrades per als partits també seran més cares respecte les de l’any anterior: 30€ a Tribuna, 20€ a Preferent i 15€ als gols.

Les altes i renovacions es podran dur a terme a partir del proper dilluns 12 de juliol, tant a les oficines del Nou Estadi com a la botiga de l’Avinguda Catalunya. Com a novetat, aquest any també es podran tramitar de manera virtual a través del següent enllaç.

El club també ha recalcat la data límit per mantenir el seient dels abonats de la temporada passada: que els seients dels actuals abonats es mantindran fins el 17 de setembre.

També et pot interessar...

ENVIAR UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Més notícies

P