El davanter gavanenc Edgar Hernández fitxa per una temporada

El jugador criat a les categories inferiors del Cornellà ocuparà el rol de Gerard Oliva

El mercat d’estiu segueix viu a can Nàstic. Quatre dies després d’anunciar de la incorporació de Yannick Buyla, el club va materialitzar aquest dijous l’acord pel fitxatge del davanter Edgar Hernández, que arriba provinent del Sabadell.

Format a les categories inferiors del Cornellà, Hernández és un davanter centre amb molta veterania. Als seus 34 anys acumula més de 13.000 minuts a la categoria de bronze del futbol espanyol i 3.800 a la Segona A.

Penya Ciutadella, Zaragoza, Alicante, Celta B, Gavà, Sant Andreu i Reus Deportiu han estat alguns dels clubs pels que va passar abans d’arribar a la Nova Creu Alta, on l’any passat va marcar 3 gols en 31 participacions a la competició domèstica.

D’aquesta manera, Hernández es converteix en el substitut natural de Gerard Oliva, després que el club anunciés que el de Riudecanyes no continuarà defensant la samarreta grana la propera temporada.

També et pot interessar...

ENVIAR UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Més notícies

P