Óscar Gómez, a l’espera del club per renovar

El davanter de la Pobla, amb ofertes de fora, espera una proposta de renovació per a continuar vinculat al club

El passat 30 de juny, la vinculació entre Óscar Gómez, davanter tarragoní de La Pobla de Mafumet, i el Nàstic, finalitzava. Tot indicava que la bona temporada de l’atacant ex de l’Espanyol li valdria una renovació amb els granes però, fins ara, club i jugador encara no han arribat a cap acord.

Existeix l’interès de clubs de fora per Gómez, però la intenció del futbolista és la de renovar i seguir al filial grana.

La temporada passada l’ariet tarragoní es va convertir en un jugador important a la doble punta de Daniel Vidal durant la gran fase de permanència a la Tercera RFEF que va realitzar La Pobla, anotant 4 gols en 9 partits i convertint-se en un dels atacants més efectius de cara gol del filial.

També et pot interessar...

ENVIAR UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Més notícies

P