Gerard Oliva, Suárez, Amang, Joel Lasso…: els 10 jugadors que no continuaran la temporada vinent

Vuit d'ells finalitzaven contracte amb el club aquest passat 30 de juny

El Nàstic va anunciar aquest passat dimarts, a través d’un comunicat oficial emès a la seva pàgina web oficial, la llista dels vuit futbolistes que finalitzaven contracte amb el conjunt tarragoní aquest passat 30 de juny i que, per tant, no continuaran defensant la samarreta grana.

Es tracta de José Suárez, Jesús Rueda, Gerard Oliva, Roger Brugué, Lucas Prudhomme, Thomas Amang, Joel Lasso i Firas Al-Ghamdi.

Tots ells, excepte Roger Brugué (que aquest passat dijous va confirmar el seu fitxatge pel Levante), no han rebut cap oferta de renovació per part del club i queden lliures per fitxar per l’equip que vulguin.

A banda d’aquests vuit futbolistes cal sumar-hi la baixa de Guillem Jaime, que finalitza la seva cessió i torna al Castellón. També la de Fausto Tienza, jugador que tenia contracte amb l’entitat grana però que va executar la clàusula de sortida en cas de no pujar a Segona A. L’extremeny ha acabat fitxant pel Racing.

També et pot interessar...

ENVIAR UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Més notícies

P