La Pobla de Mafumet actualitza el seu escut: canvis gairebé inapreciables

El filial grana competirà enguany a la Tercera RFEF

El filial del Nàstic, La Pobla de Mafumet CF, va presentar aquest passat dilluns l’actualització del seu escut.

En una piulada emesa al seu perfil oficial de Twitter, el conjunt tarragoní va publicar una imatge del nou escut del club, que presenta uns canvis pràcticament inapreciables respecte la seva versió anterior.

En el nou emblema s’ha eliminat el degradat vermell/verd que anteriorment hi havia entre les inicials C i F. També s’ha estilitzat el marge exterior de l’escut, que ara passa a ser de color negre. La pilota, situada al centre, també ha guanyat més protagonisme donat que s’ha augmentat lleugerament el seu tamany.

També et pot interessar...

ENVIAR UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Més notícies

P