Ribelles continuarà al Nou Estadi

El valencià renova amb el Nàstic

Javi Ribelles seguirà vestint la samarreta del Nàstic. El club i el futbolista han arribat a un acord per renovar el contracte per una temporada, més una altra d’opcional. La continuïtat del migcampista era una incògnita, ja que el contracte vigent finalitzava el 30 de juny, però finalment la qüestió s’ha oficialitzat aquest mateix divendres.

El jugador de Paterna (València) va aterrar a Tarragona el mercat d’hivern del curs 2019/20, procedent de l’Unionistas de Salamanca CF. Només arribar es va lesionar, fet que el va apartar dels terrenys de joc durant setmanes, i no va debutar amb l’equip fins la campanya següent. Aquesta darrera temporada no ha gaudit de protagonisme -només ha jugat 696 minuts -amb Toni Seligrat a la banqueta. Fran Miranda ha estat el futbolista amb més continuïtat a la posició més defensiva del mig del camp. Malgrat això, les prestacions demostrades per Ribelles li han servit per guanyar-se la confiança del club per continuar, almenys, una temporada més.

També et pot interessar...

ENVIAR UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Més notícies

P