Pedro del Campo, tercera incorporació

Arriba procedent de l'Olot

Pedro del Campo (Figueres, 1991) és nou jugador del Gimnàstic de Tarragona. El club grana ha acordat el traspàs amb la UE Olot, on ha jugat les darreres quatre temporades. El migcampista empordanès, que es tracta del tercer fitxatge del mercat d’estiu, signa pels propers 2 cursos al Nou Estadi.

Del Campo s’ha convertit en un dels referents de l’equip de la Garrotxa en els darrers anys. En aquesta temporada, el futbolista ha disputat 2.140 minuts amb la samarreta olotina, entre partits de primera i segona fase de 2aB i de Copa del Rei. El migcampista, que anteriorment havia militat a la UE Figueres, es caracteritza pel seu bon tracte de pilota i la capacitat d’associació.

Manu García i Robert Simón, també fitxats

El jugador figuerenc és la tercera cara nova de la plantilla, i es suma a Manu García i Robert Simón, que també han estat anunciats oficialment aquesta setmana. El porter García (Sevilla, 1991) ha tancat la seva etapa a la SD Ponferradina, equip en què ha jugat tres cursos. Tot i que enguany no ha gaudit de minuts a Segona A, el sevillà disposa de certa experiència a la categoria de plata i també hi ha assolit dos ascensos (amb la Ponferradina i amb l’Extremadura). El porter, que competirà amb Gonzi per un lloc sota pals, ha signat un contracte amb el Nàstic per una temporada més una altra d’opcional.

Per altra banda, Robert Simón (1993) aterra a Tarragona després de posar punt i final al seu pas pel CF Badalona, equip de la seva ciutat natal. L’extrem dret s’ha compromès amb el club grana fins el 2023. Simón ha jugat 26 partits aquesta temporada amb el conjunt escapulat i ha anotat 7 gols.

També et pot interessar...

ENVIAR UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Més notícies

P