Fredrik Wester, president executiu de Paradox Interactive, entra al Consell d’Administració de la SAE

Es tracta d'un suec llicenciat en Negocis Internacionals i resident a Catalunya

La Societat Anònima Esportiva del club compta des del passat diumenge amb un nou membre al Consell d’Administració. Es tracta del suec de 47 anys Fredrik Wester, resident a Catalunya i president executiu de l’empresa de videojocs Paradox Interactive.

Wester, afincat des de fa tres anys a Sitges, ha comprat el 20% de l’accionariat de la Societat Anònima Esportiva a través de l’empresa privada Wester Invest AB.

Segons el comunicat oficial del club a la seva pàgina web, Wester compta amb experiència en negociacions de contractes i aliances estratègiques, una experiència que intentarà aplicar als budells del futbol base per millorar-ne la metodologia i la infraestructura.

L’entrada de Wester al Consell d’Administració ja s’ha fet visible a l’equipació de tots els equips del futbol base de l’entitat, que lluiran el logotip de Paradox Interactive a la part frontal de la samarreta.

Obert a parlar amb els aficionats

El mateix Wester, que fa un ús habitual del seu perfil a Twitter, ja interactua des de fa alguns dies amb la parròquia grana.

Sense anar més lluny, el suec s’ha avingut amb diversos aficionats granes per quedar personalment i explicar el seu projecte esportiu tot prenent unes cerveses.

També et pot interessar...

ENVIAR UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Més notícies

P