Felip Ortiz anuncia la seva sortida com a tècnic del Juvenil A

El tècnic del juvenil A ho ha fet públic a través d'Instagram

L’entrenador del juvenil A, Felip Ortiz, ha anunciat aquest divendres que posa punt i final a la seva etapa al Nàstic de Tarragona. El tècnic, que ho ha comunicat a través del seu perfil d’Instagram, marxa del club grana després de culminar una temporada històrica amb l’equip de Divisió d’Honor.

Ortiz va aterrar a Tarragona a inicis d’aquest 2021, per fer-se càrrec del juvenil A després que Dani Vidal fos ascendit a la Pobla de Mafumet. L’equip del planter grana va finalitzar la primera fase del grup 3-B de Divisió d’Honor en primera posició, un punt per davant del Real Zaragoza. Aquesta fita li assegurava el bitllet per la Copa del Rei, que finalment no es va acabar disputant. A la segona fase, l’equip de Felip Ortiz ha finalitzat en cinquena posició, per darrere de FC Barcelona, Real Zaragoza, RCD Espanyol i Girona FC. Des que el tècnic va arribar a la banqueta, l’equip ha sumat 6 victòries i 2 empats i ha encaixat 5 derrotes.

En una publicació a Instagram, Felip Ortiz s’ha mostrat agraït per la confiança rebuda i també ha donat les gràcies als integrants de l’equip així com als aficionats del Nàstic. Ortiz va ser porter del primer equip grana al llarg de 5 temporades – en dues etapes diferents-, i més tard va ser entrenador de porters al cos tècnic de Vicente Moreno en dos cursos.

El seu futur podria passar pel filial del Futbol Club Barcelona. Segons va explicar Mundo Deportivo aquest dijous, hi hauria la possibilitat que Ortiz formés part del cos tècnic encapçalat per Sergi Barjuan.

També et pot interessar...

ENVIAR UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Més notícies

P