El tren, el principal motiu per partir els grups de Primera RFEF en est/oest

La Línea de la Concepción, un dels rivals més llunyans, es troba a 11 hores en tren de Tarragona

Fa pocs dies que la Federació Espanyola de Futbol va anunciar, de manera oficial, la divisió geogràfica dels dos grups de 20 equips que conformaran, a partir d’aquesta propera temporada, la Primera RFEF.

Malgrat que en un principi tot feia pensar que aquests grups es dividirien en nord i sud, finalment s’ha imposat la divisió est/oest.

Aquest fet, que implica que equips com el Nàstic hauran de viatjar en ciutats allunyades com Sevilla, Algeciras o La Línea de la Concepción, va provocar la indignació de molts clubs participants, que consideren que les llargues distàncies a recórrer seran un entrebanc, principalment econòmic.

La Federació Espanyola va justificar aquesta decisió afirmant que amb aquesta organització s’aprofiten millor les connexions de la xarxa ferroviària espanyola, que compta amb un esquelet principalment de nord a sud.

Malgrat això, caldrà veure si finalment la majoria d’equips opten pel tren o l’autocar per realitzar la majoria de desplaçaments, sobretot els més llunyans.

També et pot interessar...

ENVIAR UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Més notícies

P