Raül Agné, presentat oficialment com a nou entrenador grana

El de Mequinensa signa fins al 30 de juny del 2022

El nou tècnic del Nàstic, Raül Agné, va ser presentat aquest passat dilluns com a nou entrenador del primer equip grana.

Acompanyat del president del club, Josep Maria Andreu, i del director esportiu, Sergi Parés, l’acte de presentació va tenir lloc a les noves pistes de pàdel que l’entitat ha estrenat recentment.

L’aragonès, de 51 anys, es va mostrar content de ser a Tarragona i considera que ve a un dels clubs més importants de Catalunya. També va desvelar que el propi Nàstic es va interessar per els seus serveis ara fa uns anys, però va acabar rebutjant l’oferta.

Configuració de la plantilla i estil de joc

Pel que fa a la plantilla 2021/2022, Agné afirma que no està en posició de demanar res, ja que l’equip ha demostrat que té un bon bloc. “Amb els meus matisos falten retocar quatre o cinc posicions”, afirmava.

El nou tècnic també es va mostrar contundent a l’hora de parlar de l’estil futbolístic que vol definir: “No vull vendre estils; vull que la gent que vingui al camp s’identifiqui amb el que veu. Que vegi un equip que serà competitiu i que intentarà jugar en camp contrari sent agressiu i vertical”.

Objectiu: posicions capdavanteres

Agné tampoc es va amagar a l’hora de parlar d’objectius. El tècnic té clar que el conjunt grana ha de ser dels primers classificats a la nova Primera RFEF: “L’obligació és estar a dalt i intentar pujar, no venim a perdre el temps i som ambiciosos. El nostre rendiment al camp ens dirà on arribem”.

També et pot interessar...

ENVIAR UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Més notícies

P