Roger Brugué també diu adéu: “Mai és fàcil acomiadar-te d’un lloc que t’ha fet sentir com a casa”

El davanter gironí Roger Brugué es va acomiadar aquest passat dijous dels aficionats i socis del Nàstic. El de Bàscara, que amb molta probabilitat fitxarà pel Levante de la Primera Divisió, va fer pública la seva sortida publicant al seu perfil de Twitter un vídeo amb imatges del seu pas com a jugador grana.

El ’10’ del Nàstic acompanyava la piulada amb el següent missatge: “Mai és fàcil acomiadar-te d’un lloc que t’ha fet sentir com a casa. Ha estat una etapa de cinc anys on he gaudit, he plorat, he guanyat i he perdut, però sobretot he après i crescut amb cada moment viscut. Gràcies Tarragona, gràcies Nàstic!”.

Molts aficionats van aprofitar la ocasió per desitjar-li sort al futbolista en la seva nova etapa.

També et pot interessar...

ENVIAR UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Més notícies

P