La carta de comiat de Tienza: “Sempre tindreu tot el meu respecte i el meu afecte”

Després de fer-se pública la marxa del migcampista Fausto Tienza com a jugador del Nàstic, l’extremeny s’ha acomiadat de la parròquia grana a través d’una carta publicada a la seva compta personal d’Instagram.

“Mai m’han agradat els comiats i menys on t’han tractat amb tant d’afecte i on t’han donat tant.

Vull acomiadar-me de tota la família del Nàstic per tot el que m’han fet sentir durant aquest temps.

La temporada no ha acabat com volíem i marxo amb aquest sabor amarg per no aconseguir l’objectiu amb el que vaig arribar a Tarragona i que no era cap altre que el de retornar el club al lloc on mereix, el futbol professional.

M’heu fet sentir com a casa i només tinc paraules d’agraïment, des del president fins a l’últim abonat, passant com no per tots els meus companys, que han estat un vestidor espectacular.

Sempre tindreu tot el meu respecte i afecte. Una gran abraçada!”

També et pot interessar...

1 COMENTARI

  1. Bon professional, ho ha donat tot i ha donat l’opció al Nástic d’igualar l’oferta per quedar-se. No ha estat així i ha marxat com hauria fet jo. El Nástic no ha igualat perquè l’oferta estava per sobre de les seves possibilitats. Encara que a molta gent li sembli malament aplaudeixo la prudència financera del club i ho seguiré defensant

    1
    1

ENVIAR UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Més notícies

P