Fausto Tienza es desvincula del club i apunta al Racing

El migcampista del Nàstic, Fausto Tienza, va deixar de ser aquest passat dimecres jugador del conjunt grana.

L’extremeny de 31 anys estava cedit pel Panathinaikos grec, equip amb el qual finalitzava contracte el proper 30 de juny. En cas d’ascens a Segona A el seu contracte a Tarragona s’hauria allargat automàticament un any més, fet que finalment no s’ha produït.

Segons apunten diverses fonts, el migcampista s’ha acollit a la clàusula de sortida que podia executar i ja hauria signat pel Racing de Santander, conjunt que li ha ofert dos anys de contracte i que li doblaria la fitxa que cobrava com a jugador grana.

El de Talavera la Real va arribar durant el mercat d’hivern de la campanya 2019/20 i ha disputat un total de 27 partits amb el Nàstic, sumant 1.702 minuts i un gol aconseguit contra l’Espanyol B.

També et pot interessar...

ENVIAR UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Més notícies

P