Decepció entre els aficionats arran de les primeres marxes

L’afició del Nàstic està mostrant la seva decepció en aquests primers dies de mercat. Després de confirmar-se la marxa de jugadors importants com Roger Brugué, Jesús Rueda o Fausto Tienza, la parròquia grana està expressant a les xarxes socials la seva preocupació pel projecte esportiu de la temporada vinent, que a hores d’ara no compta encara amb cap nova incorporació.

La possible incorporació de Raúl Agné com a tècnic tampoc ha estat una notícia rebuda amb especial optimisme. I és que són diversos els aficionats que consideren que l’entrenador de Mequinenza no és l’idoni per un projecte de la talla del Nàstic.

També et pot interessar...

2 COMENTARIS

 1. Jo tampoc estic entusiasmat, però que voleu que us digui, sí que ho estava amb Quique Martín i Bartolo i mira…. Potser que li donem una oportunitat, no?

  3
  0
 2. La veritat és que amb la cara constant de mala llet permanent no l ajuda gaire……pero vaja com que la piloteta és rodona i sense cara, doncs si va entrant ,fins i tot l arribem a trobar* interesante rudo i sexi*.
  El futbol ens pot fer canviar a tots
  Visca el nastic

  1
  0

ENVIAR UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Més notícies

P