La opció Raúl Agné guanya força

En les darreres hores s’ha sumat un nou nom a la llista de candidats per ocupar la banqueta del Nou Estadi la propera temporada.

Si des de fa uns dies sonava el nom d’Iván Ania per convertir-se en el nou entrenador del Nàstic, ara cal afegir-hi el de Raúl Agné. El de Mequinenza seria a hores d’ara la principal aposta de la secretaria tècnica, tal i com informa el periodista Ángel García.

Agné, de 51 anys, hauria passat per davant de possibles candidats com Nacho Castro, Raúl Garrido o Munitis, a banda del propi Ania.

L’aragonès compta amb una dilatada experiència com a entrenador, havent dirigit a Girona, Recreativo, Cádiz, Tenerife, Zaragoza i Córdoba. De fet, amb el conjunt català va assolir l’ascens a la Primera Divisió la temporada 2007/08

També et pot interessar...

ENVIAR UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Més notícies

P