Lupu es trenca el menisc i no reapareixerà fins a finals de setembre

El davanter Andrei Lupu es perdrà, amb molta probabilitat, l’inici de la propera temporada amb la samarreta del Nàstic.

El romanès es va lesionar en l’entrenament del passat 5 de maig i les proves mèdiques del club grana confirmen el trencament del menisc dret del futbolista. Aquesta lesió el va obligar a passar pel quiròfan el passat 14 de maig, en una intervenció realitzada a la Clínica Quirón de Barcelona a mans del doctor Carles Hernández.

Lupu, que ja ha iniciat el procés de fisioteràpia amb els serveis mèdics del Nàstic, estarà de baixa entre tres i quatre mesos segons l’informe mèdic que el conjunt grana va publicar al seu web oficial aquest passat dimarts.

També et pot interessar...

ENVIAR UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Més notícies

P