Rueda, Oliva, Albarrán…: els 10 jugadors que acaben contracte el 30 de juny

Fins a deu jugadors del primer equip del Nàstic finalitzen la seva vinculació contractual amb el club a finals d’aquest proper mes de juny.

La secretaria tècnica grana sap que haurà de moure’s aquest proper estiu per intentar suplir jugadors importants que tenen peu i mig fora del club.

Dos dels integrants de la primera plantilla eren a Tarragona en condició de cedits; es tracta de Fausto Tienza i Guillem Jaime. L’extremeny ha de tornar a Atenes per incorporar-se al Panathinaikos, club en el qual també finalitza contracte. Aquesta circumstància permetria a Tienza poder allargar un any més la seva estada com a jugador grana en cas que el futur nou entrenador hi estigués d’acord.

Cas diferent és el del tarragoní Guillem Jaime; el lateral va arribar en el passat mercat d’hivern cedit pel Castellón. A Tarragona ha disposat de ben pocs minuts i no s’espera que el Nàstic faci cap pas per perllongar la seva estada.

Els altres nou futbolistes que finalitzen contracte d’aquí poc més d’un mes són Rueda, Gerard Oliva, José Suárez, Javi Ribelles, Albarrán, Amang, Al-Ghamdi, Roger Brugué, Prudhomme i Joel Marín.

Cap d’ells té assegurada la seva presència al bloc de la temporada vinent. De fet, Roger Brugué ja s’hauria acomiadat dels seus companys per fitxar pel Levante i, segons el Diari Més, Jesús Rueda té descartada la seva continuïtat al club i Javi Ribelles podria marxar a un equip madrileny de la Primera RFEF.

L’arribada del nou tècnic condicionarà la sortida (o no) de la resta de futbolistes com Suárez o Tienza.

També et pot interessar...

ENVIAR UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Més notícies

P