Barça B i Andorra també jugaran la Primera RFEF

El Nàstic ja coneix dos rivals més que, amb molta probabilitat, la temporada vinent jugaran al mateix grup que els tarragonins.

Es tracta del Barça B i l’Andorra, dos conjunts catalans que aquest passat cap de setmana disputaven les semifinals en els play-off‘s d’ascens i que van caure derrotats davant l’UCAM Murcia (2-2) i la Real Sociedad B (2-1) respectivament.

Tenint en compte que cada cop agafa més forma la idea de dividir els 40 grups participants a la nova Primera RFEF en dos grups (nord i sud), el Nàstic també podria veure’s les cares en la campanya regular amb el Calahorra, que va caure davant el Burgos per 1-0, i el Celta B, que també va ser eliminat a mans del Bilbao Athletic per 2-1.

També et pot interessar...

1 COMENTARI

ENVIAR UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Més notícies

P