Josep Maria Andreu fixa com a objectiu per la temporada vinent quedar primers de grup

Acompanyat pel director esportiu, Sergi Parés, i dels consellers Jordi Virgili i Juan Morán, el president del Nàstic, Josep Maria Andreu, ha comparegut aquest dimecres al migdia davant els mitjans de comunicació en una roda de premsa celebrada a la gespa del Nou Estadi.

En la primera compareixença després de la debacle viscuda a Eivissa, el màxim mandatari grana ha fet balanç de la temporada 2020/21 i ha fixat els objectius del conjunt tarragoní de cara la propera campanya.

Seligrat i els dos objectius que s’havien fixat

El president ha iniciat la roda de premsa assegurant que els dos objectius que el club s’havia marcat per a la ja finalitzada temporada eren els de assegurar-se un lloc a la Primera RFEF i la disputa dels play-off‘s d’ascens a Segona A.

“No ha sortit tot com volíem al darrer partit, no vam estar a l’alçada. Valorem la temporada com a molt satisfactòria. Hem d’estar contents d’estar a la Primera RFEF”, assegurava.

Pel que fa a la no continuïtat de Toni Seligrat com a entrenador del Nàstic, Andreu s’ha mostrat agraït al tècnic valencià. “Vull donar les gràcies al Toni per la feina que ha fet, ha estat un molt bon entrenador i ha tingut un compromís i un treball extraordinari”.

Andreu també ha dit que la intenció del club era seguir comptant amb Seligrat, però el resultat a Eivissa va ser clau: “Ha tingut la mala sort de fallar al partit important. Prens una decisió que no tenies previst prendre. És dels millors entrenadors que ha passat per Tarragona”.

Futur tècnic

El president de la SAE grana ha informat que el nom del nou tècnic no es coneixerà abans de l’1 de juny. “Treballem per buscar tècnic, renovar jugadors i donar baixa. Ens prendrem uns dies de reflexió, no serà una decisió ràpida. No tenim pressa i hem de reflexionar i escollir la persona que dirigeixi el club. No equivocar-nos”, matitzava.

Director esportiu

Andreu va recalcar que la continuïtat tant seva com de Sergi Parés, director esportiu de l’entitat, està garantida. “Molts dels que estem al Consell hem fet una aposta econòmica important”.

Pressupost

En l’aspecte econòmic, el màxim mandatari grana va dir que “per quedar primers cal tenir ingressos i recursos econòmics”. A la vegada va llençar un missatge directe a l’afició, assegurant que si la gent acompanya el pressupost serà major.

“Les apostes que fem són sempre arriscades, però tenint el cap fred i amb criteri de responsabilitat econòmica”.

Mantenir el bloc de jugadors

Preguntat sobre la plantilla de la temporada vinent, Andreu va remarcar que hi ha una base important de jugadors renovats i que queden aparcades les negociacions amb els jugadors que es volia renovar fins que arribi el nou entrenador.

També va donar una xifra: “Treballem amb la idea que hi hauran 15 jugadors majors de 23 anys i 8 menors de 23. Intentarem fer una plantilla de 22 jugadors, tenim un filial de garanties”, assegurava Andreu.

Marxa de Brugui

Andreu va donar més detalls sobre la marxa de Roger Brugué, confirmada per ell mateix. El president de la SAE va assegurar que el club va intentar renovar-lo durant tota la temporada i que el gironí tenia interès en quedar-se a Tarragona.

“Ha tingut ofertes durant tot l’any d’equips de Segona, però sempre va dir que si l’equip pujava a Segona es quedava”.

“Fa dues o tres setmanes va rebre una oferta d’un equip de Primera i la va acceptar, no hi ha res a dir sobre el seu compromís i rendiment”, matitzava.

També et pot interessar...

ENVIAR UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Més notícies

P