Toni Seligrat deixa de ser l’entrenador del primer equip

Fi a l’era de Toni Seligrat com a entrenador del primer equip del Nàstic. Després de caure a Eivissa de manera escandalosa (4-0), la junta directiva grana ha decidit no renovar al tècnic de Torrent de cara la temporada vinent.

El Consell d’Administració de la SAE del conjunt tarragoní es va reunir aquest passat dilluns a les instal·lacions de la Budallera per abordar la continuïtat de Seligrat, un fet que finalment no es produirà.

El valencià de 52 anys, que tenia una clàusula de renovació automàtica del seu contracte en cas que l’equip assolís l’ascens a Segona A, ha dirigit un total de 43 partits oficials al capdavant del quadre grana.

Seligrat va aterrar al Nou Estadi al novembre del 2019, després de la destitució de Xavi Bartolo. En una temporada que no va arribar a finalitzar-se per culpa de la pandèmia de la Covid-19, el tècnic no va aconseguir capgirar la mala ratxa de resultats del Nàstic, que va acabar la lliga en 14ª posició i a només cinc punts dels llocs de descens a Tercera.

A les portes de l’objectiu en el segon intent

Seligrat va aconseguir millorar de manera important el rendiment de l’equip en la seva segona temporada al capdavant del Nàstic, classificant als tarragonins per a la segona fase de la lliga després d’una campanya més curta de l’habitual (20 partits) i amb només tres derrotes al casiller (enfront Barça B, Llagostera i Cornellà).

Malgrat això l’equip es va desinflar amb l’inici d’aquesta segona fase, on només va obtenir dues victòries (Villarreal B i Alcoyano). La contundent golejada encaixada a Eivissa, on el Nàstic en tenia prou amb un empat per classificar-se pels play-off‘s d’ascens a Segona A, va ser la gota que va fer vessar el got.

L’afició, a favor d’un relleu a la banqueta

La majoria d’aficionats granes ja demanaven la dimissió de Seligrat després del desastre produït a les Illes Pitiüses el passat cap de setmana. En una enquesta realitzada en aquest mateix mitjà, gairebé el 80% de les prop de cent votacions emeses eren partidàries per fer fora al de Torrent.

També et pot interessar...

ENVIAR UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Més notícies

P