Toni Seligrat: “Sóc la figura menys important del que ha passat avui”

L’entrenador valencià del Nàstic, Toni Seligrat, ha analitzat la derrota dels granes davant l’Ibiza (1-0), que deixa al Nàstic sense opcions de play-off d’ascens a Segona A.

Valoració del partit: “La primera resposta és que ho sento molt; parlo en nom de tot l’equip. Vull transmetre que estàvem tant o més il·lusionats i que estàvem convençuts d’acabar la segona fase de la temporada de manera exitosa. Entenc que tothom estarà decebut i nosaltres ara mateix ho estem molt més. Avui hi ha hagut un equip que ha estat molt superior a l’altre i que ha guanyat. Ara és difícil aïllar-se de tot el que ha fet l’equip fins avui, avui no hem estat a l’alçada del partit. Hem d’anar amb compte a l’hora de fer reflexions. Això en certa manera pot embrutar la trajectòria de l’equip, que ha fet un any extraordinari, però no tot és el que ha passat avui”.

Es veu capaç per seguir dirigint al Nàstic?: “És el que menys m’importa. Es pot ser cruel amb mi, fent una enquesta per veure si continuo o no després de perdre a casa després de 14 mesos, i avui que perdem 4-0 es pregunta per mi. Crec que sóc la figura menys important del que ha passat avui. No m’importa, m’importa que tothom que sigui del Nàstic, especialment els meus futbolistes, no pensin que la temporada ha estat el partit d’avui. No podem caure molt avall perquè demà sortirà el sol”.

Fracàs personal: “Mai serà un fracàs. Fracassaré quan no doni tot de la meva part. Quan un s’esforça al màxim per fer alguna cosa…Si un fracàs d’un entrenador és pujar a la Pro i que a l’últim partit et quedis fora del play-off, què deu pensar l’entrenador de l’Olot o del Badalona?”.

Fracàs pel Nàstic: “Això no m’ho heu de preguntar a mi. Els mínims que havíem de fer aquest any els hem aconseguit fa temps. Tot depèn del negre que cadascú vulgui veure les coses. Ara estem dolguts, hem perdut amb un resultat que fa mal i un dia en què l’equip no ha competit com ens hi té acostumats. Ha estat el dia menys indicat, però un dia. A partir d’aquí parlar de fracassos o renovacions és molt fàcil. Per la meva part seria molt fàcil dir el que no toca. Ara ve període de reflexió, pair això perquè estem tots molt dolguts, jo tant o més que vosaltres. No és un fracàs per els que ens hem deixat la vida professionalment en això. L’any que ve estarem a la Pro, no tothom pot dir el mateix”.

Perquè a l’equip no li ha sortit res?: “Si no veig aquest partit, com el primer de lliga amb el Barça B, no me’l crec. És difícil d’entendre, no ho sé. Haurem d’analitzar-ho tot, no ha estat falta d’implicació. Els nostres jugadors tenen un nivell altíssim, això avui no s’ha vist. El perquè, no tinc explicacions”.

Pitjor partit de la temporada?: “N’estic convençut, no només parlant de bé i malament sinó perquè l’equip no ha competit com sempre competeix. A nosaltres ja sabeu que fer-nos un gol és difícil, imagina’t quatre. Avui ha estat el nostre dia dolent, aquell que té tothom, i ens ha tocat en el moment menys indicat”.

També et pot interessar...

ENVIAR UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Més notícies

P