Roger Brugué ja tindria un pre-acord amb un equip de la Primera Divisió

Poques hores després de la finalització del partit a Ibiza, que també ha significat el final de temporada pel Nàstic, ja han sonat les primeres veus sobre el nou destí de Roger Brugué, futbolista del conjunt tarragoní que finalitza contracte el 30 de juny d’aquest 2021.

Segons informa el periodista Ángel García a la seva compta de Twitter, el de Bàscara ja tindria un pre-acord amb un conjunt de la Primera Divisió espanyola ubicat a la costa del Mediterrani, podent-se tractar de l’Espanyol, el Villarreal, el Levante o l’Elche entre d’altres.

Segons explica García, el davanter gironí, un dels jugadors més destacats d’enguany a les files granes, marxaria cedit des d’aquest club a un equip de la Segona Divisió.

La sortida de Brugué del Nàstic ja va sonar en el darrer mercat d’hivern, tot-hi que finalment el futbolista va quedar-se per intentar assolir l’ascens a Segona A, una opció que s’ha esvaït aquest diumenge a Can Misses.

També et pot interessar...

ENVIAR UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Més notícies

P