L’Andorra no perdona: aprofita la punxada del Nàstic i es classifica pel play-off com a tercer classificat

El Nàstic ha dit adéu aquest diumenge al play-off d’ascens per ascendir a Segona A després de caure golejat per un contundent 4-0 davant l’Ibiza.

La punxada dels granes, que només necessitaven un punt per assegurar-se la classificació, l’ha aprofitat l’Andorra, equip que necessitava guanyar i esperar una derrota dels tarragonins, fet que finalment s’ha acabat produint contra tots els pronòstics.

Els tricolors s’han imposat per 2-3 al camp de l’Alcoyano, en un partit on el conjunt alacantí ha estat a punt d’igualar el 0-3 que els andorrans mantenien al minut 48 de la segona meitat. De fet, la parròquia grana ha seguit amb més atenció els últims minuts que es jugaven al Collao que no pas els de Can Misses, on l’Ibiza sentenciava al minut 85 amb el tercer gol.

Amb l’Andorra superant al Nàstic i assolint la tercera plaça de la classificació del subgrup 3C, serà finalment el conjunt d’Eder Sarabia el que estarà present als play-off‘s d’ascens a Segona A, emparellaments dels quals es coneixeran aquest proper dilluns a partir de les 12:30h del migdia.

També et pot interessar...

ENVIAR UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Més notícies

P