Escriche Guzman, l’àrbitre per al trascendental partit d’Eivissa

L’RFEF ha designat a Sergio Escriche Guzmán per a dirigir el partit d’aquest diumenge entre l‘Ibiza i el Nàstic a les 12 hores a l’estadi Can Misses d’Eivisa.

Escriche Guzmán, de 32 anys, forma part del col·legi valencià i aquesta és la seva setena temporada a Segona Divisió B, amb un total de 75 partits xiulats, 440 targetes grogues i 7 vermelles que li deixen una mitjana de 5,87 grogues i 0,09 vermelles per partit.

Aquesta temporada ha dirigit tres partits del grup tercer de Segona Divisió B, l’Espanyol B 2-1 Prat, L’Hospitalet 0-1 Andorra i l’Espanyol B 0-1 Barcelona B. A banda, també ha dirigit sis partits més, amb un total de nou partits arbitrats, 60 targetes grogues i una vermella, que li deixen una mitjana de 6,67 grogues i 0,11 vermelles per enfrontament.

També et pot interessar...

ENVIAR UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Més notícies

P