Seligrat: “No sortirem a la gespa pensant que l’empat ens val”

Toni Seligrat ha atès aquest migdia els mitjans de comunicació per analitzar l’últim partit de la segona fase de Segona Divisió B en la qual el Nàstic és jugarà l’accés al play-off d’ascens contra l’Ibiza.

Una final: “Ara sí. Hem fet les coses tan bé en una lliga difícil i en un moment tan complicat com aquest de la pandèmia, amb coeficients, amb problemes de Covid, que depenem de nosaltres mateixos. La intenció és acabar al mateix nivell que hem començat”.

L’empat val: “Tot el que sigui puntuar és bo, també a casa, encara que a vegades sembla que la gent no ho entén. Amb un empat més ja estaríem al play-off, així que aquell que creu que empatem molt, mira encara ens ha faltat un més per anar a Eivissa tranquils. Però tenim aquest avantatge que anirem com sempre, depenem de nosaltres, anem a guanyar, però sabent que l’empat també ens val”.

Cinquè play-off d’ascens: “Per davant de l’optimisme sóc realista i la meva realitat és tan bona, veig els jugadors tan bé, que em conviden a ser optimista setmana rere setmana”.

Pedro Martín: “Ha entrenat avui amb el grup per primera vegada. No sabem si estarà al 100% o si no estarà, però encara ens queda l’entrenament de demà”.

Condiciona saber que l’empat val?: “No sortirem a la gespa pensant que l’empat ens val. No seria bo, nosaltres sortirem amb un puntet de concentració més que les altres setmanes perquè ens juguem més”.

Ibiza: “Un dels partits que no havia vist de l’Ibiza i que és l’últim que analitzat és el de l’Andorra. Van jugar després de vindre aquí, ja eren primers i van fer un partit extraordinari, no li van donar opcions a l’Andorra”.

Camp de gespa artificial: “Hem tingut una segona volta de cinc partits amb gespa artificial i ha sigut millor que la primera. Que ningú s’oblidi d’això. La primera que no era artificial no vam guanyar cap partit fora de casa i la segona han arribat les victòries. A nivell de punts i resultats ha estat millor que la primera. Quan vam dissenyar la plantilla ja vam tenir en compte aquest aspecte”.

Una setmana especial?: “La veritat és que no he notat res especial en ells. Crec que és una de les coses més bones que tenim, aquest equip entrena a un nivell altíssim i aquesta ha estat una setmana més”.

Tornen Albarrán i Tienza: “Aquests dos futbolistes destaquen per tot en aquesta categoria, pel tècnic, pel físic i pel tàctic. Més enllà d’individualitzar, el futbol és un esport col·lectiu i quan estem tots som més forts. Aquesta setmana estarem tots, però de l’Ibiza també els té gairebé tots. Aprofito per enviar un missatge d’ànim a Molina, que ha tingut un problema greu de salut, això et fa recapacitar”.

També et pot interessar...

ENVIAR UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Més notícies

P