Com, quan i on serà el sorteig del play-off a Segona A

La RFEF ja ha fet oficial que el sorteig del play-off d’ascens a Segona Divisió A serà aquest proper dilluns 10 de maig a partir de les 12:30h al Palacio de Congresos de Mérida.

En ell hi participaran un total de 16 equips, i els partits tindran lloc els caps de setmana del 15-16 de maig i 22-23 de maig, podent-se seguir per streaming a través dels canals oficials de la Federació Espanyola de Futbol.

El primer emparellament serà entre un dels cinc campions dels grups de 2ªB que disputen la fase d’ascens amb el millor quart; després, els quatre campions restants entre quatre tercers, un segon amb el tercer restant i finalment els quatre segons entre ells mateixos. En cas que els equips que s’han d’enfrontar coincideixin de grup s’agafaria una altra bola.

Els guanyadors d’aquestes vuit eliminatòries es classificaran a la segona i definitiva ronda, que es sortejarà el dilluns 17 de maig i que permetrà a un total de 4 equips jugar al futbol profesional.

Cal recordar que els partits no tindran tanda de penals, excepte si l’enfrontament és entre dos equips que hagin acabat al mateix lloc a la classificació, sense importar els punts o el coeficient.

També et pot interessar...

ENVIAR UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Més notícies

P