Oliva es retroba amb el gol 16 partits després: “Perdoneu el retràs”

Gerard Oliva va trencar la seva sequera golejadora aquest passat diumenge davant l’Alcoyano (1-0). El de Riudecanyes, que acumulava setze partits sense veure porteria, va ser l’autor de l’únic gol del matx, que li serveix al Nàstic per arribar a la darrera jornada de la segona fase depenent d’ell mateix per classificar-se per al play-off d’ascens a Segona A.

Feia un any i cinc mesos que el ‘9’ grana no veia porteria. La seva darrera diana va ser a la jornada 8 de la primera fase, en la victòria dels tarragonins davant el Llagostera (3-0).

Un cop finalitzat el partit, el davanter va retuitejar una piulada del club en la que es pot veure el vídeo del gol. Oliva va afegir el missatge “Perdoneu el retràs”, disculpant-se així amb la parròquia grana per la seva falta de gol.

Aquest és el quart gol del de Riudecanyes en el que portem de temporada, els mateixos que Pol Ballesteros i per darrere de Fran Carbià (6) i Roger Brugué i Pedro Martín (5).

També et pot interessar...

ENVIAR UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Més notícies

P