Toni Seligrat: “Anem a Eivissa a intentar guanyar el partit, és la millor manera de treure un punt”

Toni Seligrat ha valorat la victòria del conjunt tarragoní sobre l’Alcoyano (1-0) un cop finalitzat el matx que s’ha disputat al Nou Estadi.

Valoració del partit: “Segona B en estat pur. Partit de màxim voltatge, molt poques concessions, molta disputa, efectivitat a la nostra àrea i un treball extraordinari. Portem molts partits fent les coses bé, avui ho hem hagut de fer superlativament bé per tenir la porteria a zero”.

Un punt per la classificació: “Un partit i un punt, segons com igual cap, segons com un. Anem a Eivissa a intentar guanyar el partit, és la millor manera de treure un punt. Anem a pels tres sabent la dificultat que hi ha de treure alguna cosa allà”.

Estat físic de Pol Domingo: “El coneixeu molt més que jo, és un noi que des del futbol base té problemes als bessons. A la part final del partit se li pugen els bessons, també li passava al futbol base amb menys intensitat. A vegades ha aguantat però avui, amb el recorregut que tenia de lateral, sembla que se li han pujat. Està bé, és una sobrecàrrega, no mesura i acostuma a arribar així a les parts finals dels partits. No hem cregut convenient, vist el partit, treure a Guillem Jaime”.

Ha patit?: “Poc, hi ha vegades que pateixo més. Per norma general, quan el partit està perquè la gent gaudeixi, jo pateixo. Vaig una mica al revés: quan veig a l’equip còmode pateixo perquè sé que al contraatac és la única manera de fer-nos mal. Quan veig a l’equip en bloc baix i sabent com són ells, no pateixo”.

Afició: “Estic especialment content per dues coses: per fi hi ha hagut un partit amb 1-0 i eficiència, i hem tingut comunió. Quan els hem necessitat han animat. No estan aquí i han notat que l’equip necessitava aquesta ajuda”.

Canvis al plantejament: “No hem fet cap canvi del descans a l’inici. L’Alcoyano només ha perdut tres partits fora de casa i ha estat contra filials, que li han fet més d’un gol. És un equip a qui costa moltíssim fer-li gol. És molt important posar-nos per davant, ells tenen dificultat per fer gol. Hi ha un nivell altíssim, tots el tenim i ells també. El partit ha anat com tenia previst”.

També et pot interessar...

ENVIAR UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Més notícies

P