Marc Trilles: “Per res de la vida podem perdre el partit contra l’Ibiza”

El defensa valencià Marc Trilles ha passat per la zona mixta del Nou Estadi un cop finalitzat el partit que ha acabat amb victòria davant l’Alcoyano per 1-0.

Valoració: “Avui ha estat un treball i desgast defensiu de l’equip molt gran, hem tingut la recompensa que en d’altres partits no hem tingut. Ens hem tirat enrere però sabíem que el premi era molt gran. Encara queden 90 minuts molt importants, però avui era clau i capital guanyar el partit. S’ha fet independentment de si s’ha fet millor partit o no. Content pels tres punts, per deixar la porteria a zero, pels companys i perquè hem tingut moments durs en aquesta segona fase”.

Partit de Segona B: “Les rampes han estat més teatre que res, però era el que tocava. Hem de tindre ofici. Quan es tracta de guanyar els tres punts s’ha de fer qualsevol cosa per intentar guanyar”.

Partit a Eivissa: “No serà fàcil; sabem del potencial que té l’Ibiza. Ho tenen tot pràcticament fet però voldran arribar amb bones sensacions a la última fase. L’empat ens val i anirem allà a intentar guanyar, i si no es pot a empatar. Per res de la vida podem perdre aquest partit”.

Veu possible l’ascens?: “Sí, més que res perquè quan ha arribat l’hora de la veritat i dels partits importants l’equip ha tret la casta. Hi ha hagut millor o pitjor joc però ha tret els partits. No sóc qui per dir si som candidats a l’ascens o no, però si arribem a la última fase a qui li toqui el Nàstic no li farà molta gràcia”.

Públic: “Els 1.000 espectadors que hi havia s’han fet notar, és una ajuda molt gran per nosaltres. En moments en què no estem tant bé tenir el recolzament del públic és important. Estem molt agraïts, ha estat un regal tant per nosaltres com per ells i esperem fer el regal majúscul la setmana que ve”.

També et pot interessar...

ENVIAR UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Més notícies

P