Gerard Oliva: “Em faltava estar més a l’àrea, m’estava perdent baixant massa”

El davanter tarragoní i autor de l’únic gol del matx, Gerard Oliva, ha atès als mitjans de comunicació un cop acabat el partit davant l’Alcoyano (1-0).

Orgull i esforç: “Avui havíem de sumar els tres punts com fos, estem molt contents”.

Gol: “Un gol de 9. Potser és el que em faltava, estar més a l’àrea. M’estava perdent baixant massa. Avui he estat més allà i he tingut la recompensa que crec que em mereixia”.

Què li aporta el gol: “Sobretot tranquil·litat. Per una part estava tranquil, un mateix sap quan està fent les coses bé. Em faltava el tema de les rematades, al final baixo molt a rebre. Pel sistema que el míster vol feia més de 10 que de 9, el míster em va dir que tingués més incidència a l’àrea, és el que se li demana a un 9. Avui he estat més a dalt i en una que he tingut he fet gol.

Confiança del públic: “Llàstima que no hagi pogut vindre tothom. Avui el Nou Estadi hagués estat ple. Els 1.000 que han vingut ens han ajudat molt, esperem que puguin venir a Extremadura”.

Veu factible el play-off i l’ascens?: “L’equip porta un any molt bo, vam quedar campions i el començament del play-off se’ns va complicar una mica. Aquí contra l’Ibiza vam fer un gran partit, però els resultats manen. Aquest equip és molt competitiu i donarà molta guerra”.

Partit a Eivissa: “El Nàstic ha d’anar a guanyar a tots els camps. Anem a guanyar, sabem que l’empat ens val, no cal anar tant atrevits però hem de puntuar com sigui i assolir l’objectiu mínim que se’ns demana, que és estar a Extremadura. Crec que hi estarem”.

Dedicatòria: “Buscava a Fausto. Ahir em va escriure un missatge molt emotiu. Quan estàs així, que passes un temps més complicat, s’agraeix que tinguis companys que estan amb tu”.

També et pot interessar...

ENVIAR UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Més notícies

P