Tarragona dictarà sentència

El Nàstic no vol ensurts. Els granes reben diumenge a partir de les 19:15 hores la visita de l’Alcoyano en un duel que marcarà el futur més immediat de la plantilla dirigida per Toni Seligrat. Tarragonins i alacantins buscaran diumenge els tres punts en un partit amb clar sabor a final.

Una victòria aproparia i deixaria pràcticament classificat als granes pel play-off d’ascens sempre i quan l’Andorra ensopegui en el seu respectiu partit davant el Villarreal B. Per contra una derrota ho capgiraria tot i deixaria la classificació en mans de tercers, un fet que el Gimnàstic de Tarragona vol evitar a tota costa.

Baixes en el conjunt local

Per aquest transcendental encontre el tècnic de Torrent no podrà comptar amb Fausto Tienza i Carlos Albarrán, ambdós sancionats ni amb Pedro Martín per lesió. Álex Quintanilla tampoc estarà disponible. Un possible onze local seria el format per José Aurelio Suárez, Guillem Jaime, Pol Domingo, Jesús Rueda, Joan Oriol, Fran Miranda, Javi Bonilla, Francesc Fullana, Fran Carbia, Brugui i Gerard Oliva.

Un rival rocós

Per la seva part el rival dels granes, el CD Alcoyano viatjarà a Tarragona per apurar les darreres opcions matemàtiques per colar-se en el playoff d’ascens. Els alacantins, cinquens en aquesta segona fase necessiten una victòria i esperar diversos resultats favorables per arribar a l’última jornada amb opcions.

Per aquest motiu i tenint en compte les necessitats del rival, els visitants podrien plantar-se d’inici amb un onze format per José Juan, Raúl González, Primi, Pablo Carbonell, José Solbes, Juanan, Diakité, Ángel, Alberto, Jona i Mourad.

També et pot interessar...

ENVIAR UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Més notícies

P