El Nàstic-Alcoyano de diumenge es podrà veure en directe per TAC12

La Televisió Pública del Camp de Tarragona ha fet públic aquest dijous que oferirà en directe i en obert per la TDT el partit corresponent a la 5ª jornada que els grana juguen aquest diumenge a les 19.15h al Nou Estadi davant l’Alcoyano. TAC12 TV disposarà de quatre càmeres i realització pròpia per a què tots els aficionats del Nàstic que no puguin assistir presencialment al camp gaudeixin del duel per televisió.

El matx, que coincideix amb l’Andorra-Villarreal B, és molt important per als homes de Toni Seligrat si volen aconseguir una plaça per al play-off d’ascens a Segona A. En cas d’aconseguir la victòria, si el resultat al Prada de Moles és favorable, els tarragonins seran un dels 16 equips que lluitaran per pujar a la divisió de plata del futbol estatal.

També et pot interessar...

ENVIAR UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Més notícies

P